Algemene voorwaarden - Mieke's Krea-ateljee

Mieke's Krea-ateljee
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Algemene voorwaarden

Bestellen
Wanneer je een bestelling plaatst bij Mieke’s Krea-ateljee door middel van een email ontvang je binnen enkele dagen een bevestiging via de mail.
Mieke’s Krea-ateljee behoudt zich het recht voor om een bestelling te weigeren.

Als er een situatie van overmacht zich voordoet, mag Mieke’s Krea-ateljee een reeds geplaatste order met opgaaf van reden annuleren.
Betalen
De gefactureerde prijs is de prijs die opgegeven wordt op de per e-mail gestuurde orderbevestiging. Dit bedrag dient vooruit overgemaakt te worden.
Zodra het bedrag op de rekening staat worden de artikelen geproduceerd.
U krijgt van ons een email wanneer de opdracht klaar is en dus opgehaald kan worden of eventueel verzonden gaat worden.

Aansprakelijkheid
Mieke’s Krea-ateljee is niet aansprakelijk voor fouten die door diegene die bij ons een order geplaatst heeft aangeleverd zijn. Het beste is om tekst en/of logo via e-mail aan te bieden. Geborduurde producten kunnen niet geretourneerd worden omdat dit persoonlijke, speciaal voor u vervaardigde producten zijn.

Borduren op eigen ingebracht textiel is altijd op risico van diegene die dit aanlevert, als er iets mis gaat met de borduurring of als het kledingstuk beschadigd raakt dan is Mieke’s Krea-ateljee daarvoor niet aansprakelijk

Prijzen
Alle prijzen op de website zijn incl. BTW en excl. verzendkosten.

Verzendkosten
Mieke’s Krea-ateljee hanteert de verzendkosten van TNT.

Vervoer
Voor het zoekraken of beschadigen van artikelen tijdens vervoer is
Mieke’s Krea-ateljee niet aansprakelijk.

Schade
Indien Mieke’s Krea-ateljee aansprakelijk zou zijn voor directe schade, dan is die schade beperkt tot ten hoogste het bedrag van de geleverde opdracht, en slechts voor zover dit bedrag door ons is ontvangen. Voor indirecte schade is Mieke’s Krea-ateljee voor borduren nooit aansprakelijk.

Als u een bestelling plaatst bij Mieke’s Krea-ateljee op welke wijze dan ook, dan gaat u met de algemene voorwaarden akkoord.

Bedrijven
De prijs voor het digitaliseren van logo’s is Euro 10,00.
Bij een vervolgopdracht is hetgeen wat eerder door u is aangeleverd dus reeds in ons bezit en zullen er ook geen digitaliseerkosten in rekening gebracht worden, mits dit eenzelfde opdracht is. Digitaliseerkosten zijn dus eenmalig.

Alle door Mieke’s Krea-ateljee voor borduren en bedrukken vervaardigde logo’s, teksten en opmaak blijven eigendom en in beheer van Mieke’s Krea-ateljee, deze zullen ook niet worden verstrekt.

Privacy
Alle klantgegevens worden uiteraard vertrouwelijk behandeld en niet voor andere doeleinden gebruikt.
Typefouten en prijswijzigingen voorbehouden.

Bij het plaatsen van een bestelling accepteert u de algemene voorwaarden.

© Mieke’s Krea-ateljee

 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu